+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Harbour Challenge Randers 2020

Indtil videre arbejder vi stadig på at afholde HCR. Som det ser ud nu, er det desværre ikke muligt at afholde løbet i august måned, og vi søger derfor en ny mulig dato i september.
Vi afventer regeringens udspil den 8. juni og vender derefter tilbage med en udmelding.

De første 300 billetter sælges for kun 350 kr. Derefter stiger prisen til 450 kr. frem til 1. maj, hvorefter prisen stiger til 600 kr. frem til den 1. august. Herefter er prisen 700 kr.

Harbour Challenge er et 7 km forhindringsløb, hvor man undervejs skal passere mere end 35 forhindringer i og omkring vandet i det rå miljø ved Randers Havn. Der vil være passage over og i havnebassinet flere gange, hvorfor eneste krav til deltageren er, at man skal kunne svømme.

I 2020 er der plads til 1.500 deltagere, som bliver testet i forskellige funktionelle øvelser som fx armgang, balance, svømning og mange andre udfordrende øvelser.

SPØRGSMÅL SENDES TIL hcrdenmark@gmail.com

Harbour Challenge er for alle uanset fysiske niveau, dog vil en rimelig grundform være at anbefale. Man skal være fyldt 16 år for at kunne deltage.

De første to heat er kun for eliten. Her konkurrerer Danmarks absolut hurtigste herrer og damer om at tage sejren og blive Harbour Challengs Randers mester. Kl. 10.00 starter herrerne og kl. 10.05 starter damerne. 

Bliver du ikke fristet til at deltage, så er det også en stor oplevelse at deltage i begivenheden enten som hepper og publikum eller som hjælper. Hjælpere kan kontakte os på hcrdenmark@gmail.com

Kære deltagere

Pga den igangværende corona-epidemi, er dette forårs konfirmationsdatoer omlagt og nogle falder derfor sammen med afholdelse af vores løb. Vi oplever derfor forespørgsler omkring flytning af heat, pengene tilbage, overflytning til næste års løb mm.

Vi er meget opmærksomme på dette, og som udgangspunkt har vi følgende retningslinjer/anbefalinger:

  • Kan du ikke deltage pga konfirmation, kan du prøve at sælge din billet. Når den er solgt, skal du via din profil på Sportstiming ændre til nyt deltagernavn.
  • Vi refunderer ikke penge for købt billet.
  • Flytning af heat er som udgangspunkt ikke muligt, da alle de tidlige heats er fyldt op. 
  • Du kan også vælge at overføre din billet til næste års løb. 

Pas godt på jer selv

Mvh. HCR Teamet

FAQ

Bad/omklædning: Der er mulighed for at klæde om efter løbet. Ingen mulighed for bad.

Bagage: Der er mulighed for opbevaring, mod betaling, af bagage under løbet. HCR kan ikke holdes ansvarlig for mistede/stjålne genstande og/eller tabt/stjålet bagage.

Forhindringer: Forhindringer, som enten pga sikkerhed, størrelse, fare osv., har en frivillig stående. Følg altid den vejledning, som den frivillige giver. Er du i tvivl om udførelsen, spørg den frivillige for vejledning før du udfører forhindringen. HCR kan ikke holdes ansvarlig for enhver skade forårsaget af et forsøg på at udføre en forhindring.

Foto: HCR forbeholder sig ret til at tage billeder af hver deltager og tilskuer til løbet. HCR forbeholder sig ret til at bruge og distribuere billeder taget til løbet. HCR forbeholder sig ret til at re-poste billeder af deltagerne på sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter osv.)

Fysiske form: Harbour Challenge Randers er for alle uanset fysiske niveau, dog vil en rimelig god grundform være at anbefale. Kan du ikke svømme, kan vi ikke anbefale at du deltager.

Generelle sikkerhedsforanstaltninger:

  • Deltagelse i HCR sker på eget ansvar.
  • Der vil være samaritter til stede under hele HCR løbet.
  • Der vil være livreddere i umiddelbar nærhed af forhindringer i vand.

Løbebluse: Kan bestilles ved tilmelding. Bestilling ender før sidste tilmelding til løb. Efterbestilling er ikke muligt.

Overdragelse af billet: Bliver man forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage/sælge sin billet til en anden. Dette skal gøres igennem www.sportstiming.dk, ved at logge på med sin profil og derefter foretage ændringen. Spørgsmål til dette rettes til Sportstiming.

Parkering/Transport: Det er deltagerens eget ansvar at holde sig opdateret på den trafikale situation. Oversigt over parkeringsmuligheder kan findes på https://vejeogtrafik.randers.dk/parkering/ HCR kan ikke holdes ansvarlig for trafikale udfordringer til og fra løbet. Deltagere i HCR er alene ansvarlig for egentransport.

Pengene retur: Det er ikke muligt, at få pengene tilbage hvis man bliver forhindret i at deltage.

Rute: HCR afholdes på og i havnen i Randers og i naturen og terrænet omkring denne. Det betyder at ruten har underlag af forskellig beskaffenhed. HCR kan ikke holdes ansvarlig for skader af enhver art, som er sket pga. terrænet, allergisk reaktion osv. Vi råder enhver deltager til at lave en god opvarmning før løbets start.

Svømning: HCR har flere forhindringer som foregår i havnen. HCR vil ikke blive holdt ansvarlig for ulykker/skader/dødsfald.

Tidtagning: Montering af chip foregår i snørebåndet på deltagerens sko. Det er ikke muligt, at placere chippen i strømpen, lommen eller deslige, da deltageren dermed ikke vil få registreret nogen tid. Deltagere, der ikke har mulighed for at placere chippen i snørebåndet, kan få udleveret ”twisters/strips” til at fastgøre chippen til skoen. HCR kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl. Tidstagning foretages af www.sportstiming.dk. Hvis man får tildelt en forkert tid, bedes man kontakte info@sportstiming.dk.

Chippen SKAL afleveres efter løbet. Sker dette ikke opkræves et gebyr på 50 kr.

Tilmelding – valg af heat: Tilmelding foregår via www.sportstiming.dk. Ved tilmelding vælger man, hvilket heat man vil løbe i. Dette er ikke muligt at ændre senere hen. Hvis der er ønske om at løbe sammen med bestemte personer, anbefales det at koordinere dette inden tilmelding.

Under 18 år: Personer under 18 år skal medbringe en underskrevet tilladelse (fuldmagt) fra deres værge.

Tilmeld dig som hjælper

Bliver du ikke fristet til at deltage, så er det også en stor oplevelse at deltage i begivenheden som hjælper.

Hjælpere kan kontakte os på hcrdenmark@gmail.com

Hvornår: Lørdag den 29. august 2020.

Hvor: Randers havn

Følg med på facebook Instagram

Facebookbegivenhed

Film Harbour Challenge 2018

Galleri Harbour Challenge 2018