+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Harbour Challenge Randers 2024

Harbour Challenge er et 7 km forhindringsløb, hvor man undervejs skal passere mere end 35 forhindringer i og omkring vandet i det rå miljø ved Randers Havn. Der vil være passage over og i havnebassinet flere gange, hvorfor eneste krav til deltageren er, at man skal kunne svømme.

I 2023 er der plads til 1.500 deltagere, som bliver testet i forskellige funktionelle øvelser som fx armgang, balance, svømning og mange andre udfordrende øvelser.

SPØRGSMÅL SENDES TIL hcrdenmark@gmail.com

Harbour Challenge er for alle uanset fysiske niveau, dog vil en rimelig grundform være at anbefale. Man skal være fyldt 16 år for at kunne deltage. Unge mellem 13 og 15 kan deltage med en voksen, som har ansvaret for den unge under hele løbet.

De første to heat er kun for eliten. Her konkurrerer Danmarks absolut hurtigste herrer og damer om at tage sejren og blive Harbour Challengs Randers mester.

Bliver du ikke fristet til at deltage, så er det også en stor oplevelse at deltage i begivenheden enten som hepper og publikum eller som hjælper. Hjælpere kan kontakte os på hcrdenmark@gmail.com

Vi ses på havnen!

HCR Family Run 2024

HCR Family Run er et forhindringsløb for friske og modige børn, unge (6-15 år) og deres forældre.

På ruten bliver deltagerne mødt af mere end 20 forhindringer, som kræver en god teknik, mod og mild styrke. Nogle af forhindringerne fra HCR 2024 vil indgå i løbet, så alle udfordres. Deltagerne skal bl.a. rutsje, klatre over og under vægge og igennem både våde og sjove forhindringer.

Ruten vil være ca. 4 km.

Deltagelse på eget ansvar.
Der vil ikke være tidsmåling.

FAQ

Bad/omklædning: Der er mulighed for at klæde om efter løbet. Ingen mulighed for bad.

Bagage: Der er mulighed for opbevaring af bagage under løbet. HCR kan ikke holdes ansvarlig for mistede/stjålne genstande og/eller tabt/stjålet bagage.

Forhindringer: Forhindringer, som enten pga sikkerhed, størrelse, fare osv., har en frivillig stående. Følg altid den vejledning, som den frivillige giver. Er du i tvivl om udførelsen, spørg den frivillige for vejledning før du udfører forhindringen. HCR kan ikke holdes ansvarlig for enhver skade forårsaget af et forsøg på at udføre en forhindring.

Foto: HCR forbeholder sig ret til at tage billeder af hver deltager og tilskuer til løbet. HCR forbeholder sig ret til at bruge og distribuere billeder taget til løbet. HCR forbeholder sig ret til at re-poste billeder af deltagerne på sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter osv.)

Fysiske form: Harbour Challenge Randers er for alle uanset fysiske niveau, dog vil en rimelig god grundform være at anbefale. Kan du ikke svømme, kan vi ikke anbefale, at du deltager.

Generelle sikkerhedsforanstaltninger:

  • Deltagelse i HCR sker på eget ansvar.
  • Der vil være samaritter til stede under hele HCR løbet.
  • Der vil være livreddere i umiddelbar nærhed af forhindringer i vand.

Løbebluse: Kan bestilles ved tilmelding. Bestilling ender før sidste tilmelding til løb. Efterbestilling er ikke muligt.

Overdragelse af billet: Bliver man forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage/sælge sin billet til en anden. Dette skal gøres igennem www.sportstiming.dk, ved at logge på med sin profil og derefter foretage ændringen. Spørgsmål til dette rettes til Sportstiming.

Parkering/Transport: Det er deltagerens eget ansvar at holde sig opdateret på den trafikale situation. Oversigt over parkeringsmuligheder. HCR kan ikke holdes ansvarlig for trafikale udfordringer til og fra løbet. Deltagere i HCR er alene ansvarlig for egentransport.

Pengene retur: Det er ikke muligt, at få pengene tilbage hvis man bliver forhindret i at deltage.

Rute: HCR afholdes på og i havnen i Randers og i naturen og terrænet omkring denne. Det betyder at ruten har underlag af forskellig beskaffenhed. HCR kan ikke holdes ansvarlig for skader af enhver art, som er sket pga. terrænet, allergisk reaktion osv. Vi råder enhver deltager til at lave en god opvarmning før løbets start.

Svømning: HCR har flere forhindringer som foregår i havnen. HCR vil ikke blive holdt ansvarlig for ulykker/skader/dødsfald.

Tidtagning: Montering af chip foregår i snørebåndet på deltagerens sko. Det er ikke muligt, at placere chippen i strømpen, lommen eller deslige, da deltageren dermed ikke vil få registreret nogen tid. Deltagere, der ikke har mulighed for at placere chippen i snørebåndet, kan få udleveret ”twisters/strips” til at fastgøre chippen til skoen. HCR kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl. Tidstagning foretages af www.sportstiming.dk. Hvis man får tildelt en forkert tid, bedes man kontakte info@sportstiming.dk.

Chippen SKAL afleveres efter løbet. Sker dette ikke opkræves et gebyr på 50 kr.

Tilmelding – valg af heat: Tilmelding foregår via www.sportstiming.dk. Ved tilmelding vælger man, hvilket heat man vil løbe i. Dette er ikke muligt at ændre senere hen. Hvis der er ønske om at løbe sammen med bestemte personer, anbefales det at koordinere dette inden tilmelding.

Under 18 år: Personer under 18 år skal medbringe en underskrevet tilladelse (fuldmagt) fra deres værge.

Tilmeld dig som hjælper

Bliver du ikke fristet til at deltage, så er det også en stor oplevelse at deltage i begivenheden som hjælper.

Hjælpere kan kontakte os på hcrdenmark@gmail.com