+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Gravid – Barsel – Baby

Nedenfor finder du forskellige tilbud til mor, far og baby.

  • Graviditetssvømning
  • Babysvømning
  • Efterfødselstræning
  • Barselstræning

Graviditetssvømning

– giver dig følelsen af vægtløshed, når du bevæger dig i det varme vand.

I undervisningen er der fokus på ryg, lænd og bækken samt vejrtrækning og indre ro.

Babyssvømning

Hovedformålet med baby- og småbørnssvømning er, at barnet sammen med mor og far udvikler glæde og fortrolighed ved aktiviteter i vand.

Du kan vælge at købe adgang til det samme hold hver gang eller købet et klippekort og tilmelde vors hold fra gang til gang.

Efterfødselstræning

Er du nybagt mor, og ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop efter at have gennemgået en graviditet og fødsel, så kunne vores efterfødselshold være noget for dig.

Her får du mulighed for at komme i gang med træning på en tryg, sjov og effektiv måde. I træningen tages der hensyn til din krop og dit udgangspunkt. Kort fortalt så kan alle være med på holdet.

Forløbet varer 10 uger, og du vil under hele forløbet træne i den samme lille gruppe (12 pladser) og med den samme dygtige træner.

Træningens varighed er ca. 1 time. I lektionen er der indlagt tid til amning, flaske, bleskifte, putning, mm, så du med ro i maven  har tid til at gennemføre din træning. Der vil også være sørget for rolige omgivelser, så du trygt kan have din baby med.

Inkluderet i forløbet er også ‘Barselholdet’ og et RgF Fitnessmedlemskab med hold, så du i de 10 uger kan komme afsted, når det passer dig.

Forældretræning

På vores Forældrehold er der plads til alle uanset, om du vil starte til træning for første gang eller er vant til at træne. Her har du mulighed for at:

  • have din baby/barn (0-2 år) med til træning,
  • tilpasse træningen dit niveau,
  • få hjælp og vejledning fra en personlig træner,
  • at møde andre barslende fædre og mødre.

Både styrke- og konditionstræning vil indgå i det fælles program og kan skaleres til netop dit niveau. Du er også velkommen til at træne dit eget program og samtidig være en del af fællesskabet.

For at deltage på holdet skal man købe et abonnement til RgF Fitness. Er man tilmeldt Efterfødselsforløbet, vil Forældreholdet være inkluderet i abonnementet for den aktuelle periode.

Dato Tid Holdnavn Intruktør Sted Book
Torsdag 20-06 09:30 - 10:45 Forældretræning Stinne Murmann RgF Hallen, Østre Boulevard 29, CrossGym Book
Torsdag 27-06 09:30 - 10:45 Forældretræning Stinne Murmann RgF Hallen, Østre Boulevard 29, CrossGym Book
Torsdag 04-07 09:30 - 10:45 Forældretræning Stinne Murmann RgF Hallen, Østre Boulevard 29, CrossGym Book