+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Gymnastik

Her på siden finder du vores mange og varierede muligheder inden for gymnastik. Vi har hold til alle aldersgrupper lige fra baby, børn og unge til voksne og seniorer. Viften med tilbud er bred og spænder lige fra spring, rytme, dans og sansemotorisk træning til senioridræt, konkurrence- og opvisningsgymnastik og hold til børn og unge med specialpædagogiske behov.

Årsnål og årskrus

Gymnaster, der er 15 år eller yngre ved sæsonstart og har gennemført en sæson, kan købe en årsnål. Der er i alt 10 årsnåle, og stjernerne på nålen indikerer antallet af år, man har været aktiv i RgF. Prisen er 45 kr.

RgF giver et årskrus med nål til de gymnaster, som har været aktive i 11, 12, 13, 14 eller 15 år. Kravene for at kunne modtage et årskrus er de samme, som ved køb af årsnål.

Årsnåle og årskrus kan bestilles igen til foråret.

Generel kontingent-info:

Vores kontingentstruktur er ændret og forenklet.

Det årlige medlemskab på henholdsvis 60 kr. for børn og 150 kr. for voksne er afskaffet og i stedet for lagt ind i kontingentet. Dvs. at det kontingent, som er oplyst på hjemmesiden, er det beløb, man skal betale.

Det månedlige Nets fitnessabonnementet stiger pr. 1. august 2019 til 239 kr. Til gengæld er det årlige medlemskab på 150 kr. også her faldet bort. 10 klips kort stiger til 450 kr. for fitnesshold.

Samtidig har vi oprettet et nyt Nets abonnement (fitness + fitnesshold) 12 måneder for 2.390 kr. (betales forud). Det giver en samlet besparelse på to måneder om året. Abonnementet kan ikke sættes i bero.

Se alle nye priser her: www.rgf.dk/fitness

Hvis man har hjemmeboende børn, som træner i foreningen, er der mulighed for at tegne et forældreabonnement til fitnesstræning.

Alder


Lokationer


Ugedage


Nulstil

Holdkategori

Rytme & Dans

Læs mere

Holdkategori

Spring

Læs mere

Holdkategori

Stortrampolin

Læs mere

Holdkategori

Grand Prix

Læs mere

Holdkategori

TeamGym

Læs mere

Holdkategori

Senior

Læs mere

Holdkategori

Kurser

Læs mere

Medlemsfordele

  • 20% på fitnessabonnement til forældre
  • 20% på det billigste hold (ved deltagelse på mere end et hold)
  • Søskenderabat (gymnastik/parkour/svømning)

LÆS MERE

Sponsorer & Samarbejdspartnere