+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Parkour & Free Running

PARKOUR – Den ultimative bevægelseskunst. Har du lyst til at udfordre dig selv og få en god balance, muskelstyrke, smidighed og kondition, så er parkour lige noget for dig.

I træning bruger vi bygninger, gelændere, vægge og gamle gymnastik redskaber. Udover at træne indendørs i RgF hallen foregår træningen også i bymiljøet, hvor vi bruger de udfordringer og forhindringer, som byens rum byder på.

Parkour handler om at bevæge sig fra A til B på den hurtigste og mest effektive måde udelukkende ved at bruge kroppen.

Årsnål og årskrus

Parkourudøvere, der er 15 år eller yngre ved sæsonstart og har gennemført en sæson, kan købe en årsnål. Der er i alt 10 årsnåle, og stjernerne på nålen indikerer antallet af år, man har været aktiv i RgF. Prisen er 45 kr.

RgF giver et årskrus med nål til de parkourudøvere, som har været aktive i 11, 12, 13, 14 eller 15 år. Kravene for at kunne modtage et årskrus er de samme, som ved køb af årsnål.

Årsnåle og årskrus kan bestilles igen til foråret.

Generel kontingent-info:

Vores kontingentstruktur er ændret og forenklet.

Det årlige medlemskab på henholdsvis 60 kr. for børn og 150 kr. for voksne er afskaffet og i stedet for lagt ind i kontingentet. Dvs. at det kontingent, som er oplyst på hjemmesiden, er det beløb, man skal betale.

Det månedlige Nets fitnessabonnementet stiger pr. 1. august 2019 til 239 kr. Til gengæld er det årlige medlemskab på 150 kr. også her faldet bort. 10 klips kort stiger til 450 kr. for fitnesshold.

Samtidig har vi oprettet et nyt Nets abonnement (fitness + fitnesshold) 12 måneder for 2.390 kr. (betales forud). Det giver en samlet besparelse på to måneder om året. Abonnementet kan ikke sættes i bero.

Se alle nye priser her: https://www.rgf.dk/fitness

Hvis man har hjemmeboende børn, som træner i foreningen, er der mulighed for at tegne et forældreabonnement til fitnesstræning.

Alder


Lokationer


Ugedage


Nulstil

Medlemsfordele

  • 20% på fitnessabonnement til forældre
  • 20% på det billigste hold (ved deltagelse på mere end et hold)
  • Søskenderabat (gymnastik/parkour/svømning)

LÆS MERE

Sponsorer & Samarbejdspartnere