+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Tilmelding til sæson 2023/2024 åbner 26/6-2023.

Svømning er meget mere end at svømme fra kant til kant. Det at kunne svømme er en nødvendighed for at kunne begå sig i vand og en forudsætning for at kunne deltage i en lang række spændende idrætstilbud i vand.

Vi arbejder målrettet på at have nye og spændende tilbud og aktiviteter i og omkring vand, så det er muligt at være en del af RgF svømning hele livet. Vores undervisning tager udgangspunkt i Svømmeskolen, der anvendes i DGI og Dansk Svømmeunion, og vores struktur har en rød tråd gennem foreningens svømmehold, hvilket kan læses i beskrivelserne på holdene. Der ligger klare holdbeskrivelser til alle vores holdtyper. Til gengæld har vi bevist valgt ikke at arbejde med en stramt tilrettelagt undervisningsplan, fordi vi ønsker, at vores instruktører har metodefrihed til at nå deres mål. Man vil derfor opleve undervisningen være forskellig fra hold til hold, da instruktørerne sætter deres personlige præg på undervisningen, men når året er omme, så har svømmerne på de samme holdtyper opnået de samme færdigheder.

Man vil på vores børnehold opleve, at der bruges mange smårekvisitter og meget af undervisningen foregår via leg. Der er altid en svømmefaglig baggrund bag legen, legen er blot en metode til at nå målet. Vi bruger som udgangspunkt ikke bælter og badevinger. Begge dele forsinker barnets udvikling.

Sikkerheden er i top i RgF. Alle vores instruktører har bestået bassin livredderprøven. Alle vores hjælpeinstruktører har også taget bassin livredderprøven, men er ikke gamle nok til at få papirer på det.

Har dit barn et særligt behov eller noget, der skal tages hensyn til, så er det vigtigt at informere instruktørerne.

Medlemsfordele

  • 20% på fitnessabonnement til forældre
  • 20% på det billigste hold (ved deltagelse på mere end et hold)
  • Søskenderabat (gymnastik/parkour/svømning)

LÆS MERE

Sponsorer & Samarbejdspartnere