+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Tilmelding til sæson 2023/2024 er åben.

Velkommen til svømning i RgF

Her på siden finder du vores mange og varierede muligheder inden for svømning. Vi har hold til alle aldersgrupper lige fra baby, børn og unge til voksne og seniorer.

Svømning er meget mere end at svømme fra kant til kant. Det at kunne svømme er en nødvendighed for at kunne begå sig i vand og en forudsætning for at kunne deltage i en lang række spændende idrætstilbud i vand.

Vi arbejder målrettet på at have nye og spændende tilbud og aktiviteter i og omkring vand, så det er muligt at være en del af RgF svømning hele livet. Vores undervisning tager udgangspunkt i svømmeskolen, der anvendes i DGI og Dansk Svømmeunion, og vores struktur har en rød tråd gennem foreningens svømmehold.

Man vil på vores børnehold opleve, at der bruges mange smårekvisitter og meget af undervisningen foregår via leg. Der er altid en svømmefaglig baggrund bag legen, og legen er en metode til at nå målet. Vi bruger som udgangspunkt ikke bælter og badevinger, da begge dele forsinker barnets udvikling.

I voksenafdelingen tilbyder vi træning både indenfor og udenfor. Vi har bl.a. motionssvømning, Aqua CrossGym, hold til dig med vandskræk, åbent vand svømning og Stand-Up paddling.

Sikkerheden og fagligheden er i top i RgF. Alle vores instruktører har bestået bassinlivredderprøven og er uddannet svømmeinstruktører. Alle vores hjælpetræner har været på hjælpetrænerkursus og er instrueret i sikkerhedsprocedurer.

Har du eller dit barn et særligt behov eller noget, der skal tages hensyn til, så er det vigtigt at informere instruktørerne.

Medlemsfordele

  • 20% på fitnessabonnement til forældre
  • 20% på det billigste hold (ved deltagelse på mere end et hold)
  • Søskenderabat (gymnastik/parkour/svømning)

LÆS MERE

Sponsorer & Samarbejdspartnere