+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Power Tumbling

Talentholdet

Talentholdet 11+ er et konkurrencehold bestående af både piger og drenge fra alderen 11+ år. I tumbling går vi op i så korrekte og flotte spring som muligt. Til konkurrence må der ingen træner være til modtagning, og derfor er det vigtigt med gode og sikre spring fra gymnasten. På talentholdet gælder sværhed, teknik og stil til konkurrence.
Der er omkring 4 konkurrencer om året + DM og Hold-DM samt 2-3 opvisninger.

KRAV: For at kunne deltage på holdet skal du kunne lave en vejrmølle, som skal godkendes af instruktørerne på holdet.

Vi arbejder med:

  • Styrke: Der er stor fokus på styrketræning i form af leg, cirkeltræning, styrkeøvelser og lektier derhjemme.
  • Teknik: Der gås i dybden med hvert spring, for at opnå de tekniske færdigheder det kræver for en hurtig og sund udvikling.
  • Læring: Vi “uddanner” gymnaster ved at lære dem om spring. Det kan både være om teknik, krav til styrke og smidighed, det mentale, sammensætning af opvarmningsprogram og hvordan man bakker hinanden op. Vi retter gymnasten både mundtligt som fysisk.

Så er du klar til at give den gas, nørde en masse fede spring med stor vilje og mod.
– Så glæder vi os til at se dig!

Tumbling er gymnastikkens formel-1 med baglæns kraftfulde spring i højt rytmisk tempo. Teknik styrke og smidighed er afgørende.
Tumbling spring på en 20-26 m. airtrack eller 25 m. lang fiberbane, hvor du skal springe 5 eller 8 spring efter hinanden og til sidst lande sikkert på fødderne. Disse spring vil hovedsageligt være en blanding af Rondat – Flik Flak – Whip Back – Baglæns Salto.

DatoTidHoldnavnPrisBook
02-01-2018 - 20-03-2018 21 dageTi 18:00 - 20:00, Fr 16:00 - 18:00Talentholdetkr 1.213,-Book