+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Klippekort til  Småbørnssvømning

På nogle af holdene om lørdagen er det muligt at tilmelde sig fra gang til gang. Man kan booke 5 gange frem i tiden.

For at give så mange som muligt mulighed for at kunne gå til svømning, er det vigtigt, at man på disse hold gør sig umage og melder sit barn til og fra i god tid, således instruktøren kan planlægge timen bedst muligt, og de, der står på venteliste, får mulighed for at komme til svømning.

OBS. Regler for svømning i Water & Wellness: Alle babyer og små børn, der svømmer på vores hold, SKAL benytte badeble og et par Happy Nappy badebukser.

 

Af pladsmæssige årsager kan der kun være en forælder i vandet.

Hvad er småbørnssvømning?

Hovedformålet med småbørnssvømning er, at barnet sammen med mor eller far udvikler glæde og fortrolighed ved aktiviteter i vand.

Ved småbørnssvømning er det de primære sanser, der er i fokus:
• Taktilsansen – Følesansen
• Vestibulærsansen – Balancesansen
• Kinæstesisansen – Muskelledsansen

Det er disse sanser, der danner fundamentet for barnets udvikling. Første trin for børnene er af tryghedsskabende karakter, og i takt med deres motoriske udvikling bliver de stillet overfor mere udfordrende aktiviteter. Vi har valgt at alders inddele holdene for at sikre flow og udvikling for alle. Barnets medfødte dykkerrefleks udnyttes allerede fra første gang, hvor barnet laver det første dyk. Derudover arbejder vi på, at børnene udvikler kompetencer for selvlivredning, at flyde og selvstændigt at kunne bevæge sig fra A til B i vandet. Vi benytter ingen bælter og vinger.