+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

RgF Hallen – en midlertidig løsning

Foreningen har i mange år manglet lokaler generelt og specielt lokaler, hvor der kunne være permanente redskabsopstillinger og speciel indretning.

Det eneste sted, hvor det har kunnet lade sig gøre, har været hal 2 i Dronningborghallen, hvor der siden 5. april 1995 har været springsal i en slags totallejemål ved Randers Idrætshaller. En aftale som blev muliggjort 1. april 1994, hvilket mødte mange skeptiske miner p.g.a. den særlig dato.

Foreningen lejede midlertidigt i 2012 sig ind i AMKAs tidligere lagerlokaler på Østre Boulevard.

Med masser af frivilligt arbejde og støtte fra private og Randers Kommune blev de ca. 4.000 m2 ombygget og omdannet til en gymnastik-, parkour-, CossGym- og aktivitetshal, senere suppleret med en hal mere, der i alt tæller 2.000 m2.

Støtten fra Randers Kommune var under forudsætningen af, at inventaret var mobilt og kunne opsættes på anden lokalitet, hvis det var nødvendigt. Hallen blev officielt indviet januar 2014 og fik navnet RgF Hallen, men burde måske have heddet RgF hallerne, da der nu er 4 store aktivitetslokaler samt nogle møderum.

En lang række af foreningens gymnastiskhold indenfor spring, rytme og dans har deres daglige træning i hallen. Ligesom hallen er indrettet til aktiviteter som parkour, CrossGym og bouldering. Sidenhen er lejemålet udvidet med et ekstra lokale, så det i alt tæller 3.000 m2. Randers Cheerleaders har ind til nytår 2021 også haft deres foreningstilbud i RgF-hallen.

Ud over aktiviteter i RgF Hallen, så er der også her mulighed for at holde møder m.m.

Med RgF Hallen var der ikke langt fra idé til handling, og det har betydet en meget stor medlemstilgang, at RgF nu kan tilbyde aktivitet i mere tidssvarende lokaler.