+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Det er både med stolthed og en vis portion sommerfugle i maven, at vi lancerer vores nye hjemmeside. Siden er til jer, og vi håber, at I bliver glade for at benytte den. Vi har gjort os umage med at gøre vores aktiviteter mere tilgængelige, således I nemmere og hurtigere kan finde, det I måtte søge.

I forlængelse af det skal dog siges, at vi endnu ikke er i mål med den fulde integration af medlemssystemet på vores hjemmeside. Vejen til at reservere plads på vores hold er med vores nye side imidlertid blevet kortere, og for at opnå den nemmeste og hurtigste måde at tilmelde sig hold, skal man finde det aktuelle hold på rgf.dk og derefter trykke tilmeld/book, hvorefter et nyt vindue åbner. Her logger man ind og umiddelbart derefter, kan man tilmelde sig det udvalgte hold.

Vil man foretage yderligere bookinger, skal man tilbage i rgf.dk vinduet for at finde det nye hold. På denne måde er det lykkedes os at gøre tilmeldingsproceduren særligt til vores fitnesshold mere smidig.

Med nye tiltag kommer også nye udfordringer, og derfor vil vi gerne opfordre jer til at kontakte os, hvis I støder på noget, som ikke virker. Vi kan kontaktes på lene@rgf.dk / 25105040.

Rigtig god fornøjelse.