+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Foråret og RgFs Præsentationsopvisning går normalvis hånd i hånd, men om det bliver tilfældet i år, er umiddelbart vanskeligt at spå om. Sikkert og vist er imidlertid, at man søndag den 8. april i Arena Randers kan opleve RgFs præsentationsopvisning nr. 146.

Opvisningen giver familie, venner og andre gymnastikinteresserede mulighed for at se, hvad der er kommet ud af træningen i løbet af sæsonen. ”Vores præsentationsopvisning er altid noget ganske særligt”, siger gymnastikkonsulent Vinie Amstrup Andreasen. ”Vi er meget stolte over vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører, som uge efter uge har fokus på at levere den bedste undervisning til vores medlemmer, og på en dag som denne, hvor vi mødes om gymnastikken, så bliver det store arbejde synligt for alle.”

Opvisningen er et spejl af nogle af de fritidstilbud, der findes i RgF. Og udbuddet er stort. Der er de mere almindelige opvisningshold med spring og rytme, og så er der ellers et bredt udsnit af hold inden for dans, parkour, seniormotion og motorisk træning. Så programmet for dagen er bestemt både varieret og spændende.

I år krydres opvisningen med to gæstehold. Først kommer Bjergsnæs Efterskole med sit 160 elever store hold, der med så mange unge mennesker på gulvet på en gang spreder masser af liv og glæde. Sidst på dagen giver Viborg Gym Team – Eliteholdet opvisning. Gymnasterne på holdet er særligt udvalgte, så der er lagt op til en forrygende opvisning. Fælles for de to hold er, at der går RgF gymnaster og instruktører på holdene, og det er altid noget ganske særligt.

Præsentationsopvisningen er traditionen tro en markering af, at sæsonen er ved at være slut, men for mange af gymnastik- og parkourholdene er det ikke tilfældet længere, da RgF har oplevet, at rigtig mange gerne vil fortsætte med deres træning, da sommerpausen, ind til en ny sæson starter, ellers bliver meget lang. Derfor træner mange af holdende i både april og maj og enkelte også i juni.