+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Nu er vi kommet godt i gang, og hvor er det dejligt.

Vi har slået dørene op til en ny og spændende sæson med masser af nye tilbud og selvfølgelig gode gamle kendinge. Fitness, spring, dans, gymnastik, parkour og svømning er vores idrætter, og inden for de enkelte idrætter findes der mange forskellige typer hold.

Som noget helt nyt kan vi fx præsentere Yogier 4-6 år (børneyoga), Aqua Sport 12-18 år, Just Dance 8-10 år, barselshold og gravidsvømning blot for at nævne nogle af de nye hold.

Derudover har vi to hold målrettet børn og unge med særlige udfordringer. Det drejer sig om et hold til børn og unge med specialpædagogiske behov og et hold til børn med CP. Vi glæder os over også at kunne tilbyde leg og bevægelse til børn og unge med særlige behov.

Vi går all-in for at skabe en helt særlig drenge-atmosfære, når vi i efterårsferien inviterer til DRENGE JAM. Her vil vi samle 200 drenge til en fed dag med fart på og masser af drengehørn, seje tricks og fede spring. Vi glæder os til at se jer i RgF Hallen 😊