+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

– men selv om det er opvisning nr. 147, er der masser af nyt, moderne og kreativt i de mange forskellige indslag.

På søndag fejrer RgF foråret med den traditionelle præsentationsopvisning i Arena Randers. Her viser mange af foreningens hold, hvad de har arbejdet med i sæsonens løb.

Opvisningen indledes med live-musik leveret af Randers Pigegarde, og efter den festlige indmarch skal blandt andet årets leder og andre priser overrækkes til nogle af foreningens mange ildsjæle.

Herefter starter selve opvisningen, og igen i år er det et bredt program med indslag inden for spring, rytme, gymnastik, motorisk træning, dans og parkour. Det hele er kædet sammen i et varieret program, så man er godt underholdet gennem hele dagen.

Årets gæstehold er Vesterlund Efterskole, som har plads til 186 elever, hvoraf 8 har deres gymnastiske udgangspunkt i Randers. Det er sidste opvisningsturné for forstanderparret Anne Nyhus og Ole Kirk, da de efter mange år holder til sommerferien.

Præsentationsopvisningen er symbolet på, at sæsonen er ved at være slut, men for mange af gymnastik- og parkourholdene er det ikke tilfældet længere. RgF har oplevet, at rigtig mange gerne vil fortsætte med deres træning, da sommerpausen, ind til en ny sæson starter, ellers bliver meget lang. Derfor træner mange af holdende i både april og maj.