+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

RgF er sidst på ugen sammen med GymDanmark vært ved DM for efterskolehold og Forbundsmesterskaberne for juniorhold i disciplinen TeamGym.

Fredag bliver Arena Randers fyldt til bristepunktet med glade, forventningsfulde, spændte og velforberedte efterskoleelever og deres lærere, der skal konkurrere om den eftertragtede titel som Danmarks bedste efterskolehold for mix-, pige- og drengehold.

Konkurrencen bliver spændende og stemningen bliver med garanti helt i top, da skolerne medbringer egne heppekor til begivenheden.

Adskillige elever på de forskellige efterskolehold har rødder i Randers, og for dem bliver det en ganske særlige oplevelse, når de skal konkurrere på hjemmebane med deres efterskolehold.

Danmarks bedste TeamGym junior hold

Lørdag og søndag konkurrerer juniorhold fra hele landet om titlen som forbundsmester i rækkerne for mix-, pige- og drengehold. De fire bedste hold i første division går direkte videre til Danmarksmesterskaberne, som afvikles den 1. juni i Brøndby.

RgF er bedst placeret i mix-rækken, hvor holdet efter kvalifikationsrunden ligger som nr. fire. Det bliver spændende at se, om holdet kan holde placeringen efter weekendens finale og dermed gøre sig fortjent til en plads blandt Danmarks fire bedste mix-hold i TeamGym, der skal kæmpe om Danmarksmesterskabet. Tidligere på måneden kvalificerede RgFs mini-mix hold sig til DM finalen.

Cirka 2.500 gymnaster, trænere og heppere er tilmeldt de kommende konkurrencer, og der forventes mindst det samme antal publikummer.

FM for seniorhold

I lørdags blev Forbundsmesterskabet for seniorhold afviklet i Arena Randers, og her blev Danmarks fire bedste TeamGymhold i rækkerne mix, damer og herrer fundet.

FAKTA

  • Fredag den 24. maj til søndag den 26. maj
  • Hver dag fra kl. 9.00
  • Arena Randers, Fyensgade 1, 8900  Randers C
  • Billetter kan købes online eller til forhøjet pris i indgangen.
  • Facebookbegivenhed