+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Lørdag og søndag den 18. til 19. januar er RgF i samarbejde med GymDanmark vært ved Jysk Fynske Mesterskaber i Teamgym for micro, mini og junior gymnaster. Konkurrencen er kvalifikationsstævne til Danmarksserien, som er landets anden bedste række i TeamGym.

RgF deltager med otte hold, og målet er, at alle hold kvalificerer sig til Danmarksserien. Der deltager i alt 108 hold fra foreninger fra hele Jylland og Fyn.

Nordisk Mesterskab 2020

RgF og Randers er hvert år vært ved et eller flere TeamGym konkurrencer. Næste gang, Randers er værtsby ved en TeamGym konkurrence, er i april, hvor de absolut bedste juniorgymnaster fra hele norden kommer og konkurrerer om Nordisk Mesterskab. Arrangøren GymDamnark glæder sig til af afvikle den første konkurrencen i den nye arena.

Fakta:

  • Lørdag den 18. til søndag den 19. januar.
  • Begge dage kl. 9.00 til 19.00
  • Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C