+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

På baggrund af statsministerens udmelding i går aftes lukkede alle RgFs aktiviteter ned med omgående virkning og til og med søndag den 29. marts 2020. Skulle situationen ændre sig undervejs, og kommer myndighederne med nye generelle udmeldinger, vil vi naturligvis følge dem og tage bestik af situationen.

Det betyder, at al træning tidligst genoptages fra mandag den 30. marts 2020 med mindre man fra myndighedernes side melder andet ud. RgFs store Præsentationsopvisning den 29. marts er af samme årsag blevet udsat, og man håber på at kunne gennemføre den i begyndelsen af maj måned.

Den alvorlige situation med høj risiko for smitte med corona har også betydet, at den planlagte BørneDisco-fest i næste weekend er aflyst, og i sidste weekend måtte foreningen aflyse Fællestævnet i Randers, da der ville have været mere end 1.000 deltagere.

Til trods for at RgF lukker ned for at mødes i foreningens mange træningsfællesskaber, så betyder det ikke, at man ikke kan få inspiration til sin træning. Over de næste par uger vil der på foreningens instagram og facebookprofil blive lagt små træningssessions, challenges og træningsinspiration ud, så man kan følge med og træne hjemme i stuen.

Yderligere oplysninger: forretningsfører, Torben ”Totte” Kjeldsen, 40119608