+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

RgF introducerer nu åbent vand-svømning som et nyt aktivitetstilbud. Interesserede er velkomne til at svømme med gratis de første gange.

Svømning i åbent vand er mere populært end nogensinde før. For at endnu flere kan prøve at svømme i åbent vand, starter RgF nu et nyt svømmehold for åbent vand – begyndere og letøvede.

For at deltage er det et krav, at du kan svømme, men du behøver ikke at have erfaring med svømning i åbent vand. Svømning i åbent vand er et motionstilbud til dig, som foretrækker at dyrke motion under åben himmel. Er du vant til at svømme i svømmehallen, så kan du også sagtens prøve kræfter med svømning i åbent vand.

”Med svømning i åbent vand får du effektiv træning, mentale og fysiske udfordringer i pagt med naturen – og så bliver du selvfølgelig en bedre svømmer,” fortæller Maria Merrild Thuesen fra RgF.

For at give nysgerrige mulighed for at stifte bekendtskab med åbent vand-svømning er det gratis at deltage de første to gange. Her har du mulighed for at låne en våddragt, så du kan prøve, om det åbne vand er noget for dig. Det er dog en betingelse at tilmelde sig hos foreningen jf. coronaretningslinjer og for at være sikker på en plads.

”Til den gratis introduktion møder du trænere, der kan lære dig om de særlige færdigheder, som svømning i åbent vand kræver. Du lærer om, hvordan du navigerer i det åbne vand, om vejr- og strømforhold og ikke mindst om sikkerhed. Forhåbentlig bliver du så bidt af det, at du får lyst til mere,” siger Maria.

Du kan prøve åbent vand svømning med RgF i Gudenåen, hvor vi mødes ved Randers Naturcenter. Første gang er torsdag den 3. juni kl.18.30-19.30. Tilmelding her.

For yderligere oplysninger kontakt:

Maria Merrild Thuesen, RgF, mail: maria@rgf.dk tlf. 42486444