+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

På lørdag skal Danmarksmesterskabet for senior TeamGym gymnaster afgøres. Det sker i Arena Randers, og det gøres foran et levende publikum, som forventeligt glæder sig til at se årets første TeamGym konkurrence.

Tre mesterskabstitler skal fordeles – en i hver række – mix, damer og herrer. I alt kæmper 455 gymnaster og ledere om trofæet og titlen som Danmarks bedste TeamGym hold 2021.

Gymnasterne har pga. deres status som elite ikke været ramt af nedlukning, og derfor har de haft mulighed for at træne hele vinteren og foråret. Konkurrencen lørdag bliver blandt andet et bevis for, hvor godt gymnasterne er kommet igennem den periode.

RgF på hjemmebane

Randers gymnastiske Forening (RgF) stiller med et mix-hold – 5 damer og 5 herrer. Det er et nyopstartet hold med mange unge gymnaster, og for nogens vedkommende stiller de for første gang til konkurrence i seniorrækken. Men til trods for holdets lave gennemsnitsalder er der masser af rutine, da holdet består af adskillige nuværende og tidligere landsholdsgymnaster, og derfor er det bestemt ikke et uprøvet hold, som på lørdag går i konkurrence.

Ligeledes står et rutineret trænerteam med mange konkurrencer i bagagen bag holdet, så gymnasterne er samtidig omgivet af gode kræfter, der kan lede dem målrettet gennem konkurrencen.

RgF er sammen med GymDanmark værter ved konkurrencen, og efter retningslinjerne er der plads til 730 tilskuere i Arena Randers, og forhåbentlig bliver der udsolgt, så stemningen bliver helt i top.

Program for konkurrencen:

  • Kl. 11.00-11.40 Mix
  • Kl. 12.10-14.10 Damer
  • Kl. 14.30-16.10 Herrer

Foto: RgF Senior Mix træner mod DM 2021.

For yderligere oplysninger:

  • Stævneansvarlig, Frank Andersen, 21228982
  • Træner for RgF Senior Mix, Steven Nash, 23721807