+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Lørdag vandt RgF TeamGym Senior mix hold sølv ved Danmarksmesterskaberne i TeamGym.

Konkurrencen var spændende lige til det sidste, og guldet og dermed mesterskabet var inden for rækkevidde. Det var den sidste pointgivning, som var udslagsgivende og dermed placerede RgF på en meget flot andenplads.

Holdet vandt to af de tre discipliner og leverede en fantastisk flot præstation. Kun ganske små fejl på dagen gjorde udslaget, og på den lange bane viser det, at der er et kæmpe potentiale for fremtiden.

Holdet, der kun har trænet sammen i en sæson, kan nu kalde sig Danmarks næstbedste TeamGym mix-hold. Der er masser af rutine trods den lave gennemsnitsalder på holdet, og derfor er forventningerne til fremtiden store. Mål som Danmarksmester og kvalifikation til Nordisk Mesterskab står øverst på listen.

DM blev afholdt på hjemmebane i Arena Randers med RgF og GymDanmark som værter.

Fotograf: Nikolaj Bergenhammer Rasmussen

For yderligere oplysninger: Instruktør Steven Nash, 23721807