+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Det er med stolthed og glæde, at vi endelig kan løfte sløret for vores nye projekt og partnerskab. Et partnerskab, som har til formål at videreudvikle konceptet omkring de individuelle SpringCup-konkurrencer.

Partnerskabet er indgået imellem: Randers gymnastiske Forening, Silkeborg Pigerne & Drengene, Bolbro Gymnasterne, Sorø Gymnastikefterskole og Gymnastic Academy.

Vi har sammen udviklet konceptet; GA Cuppen.

GA Cuppen er med til at samle de individuelle SpringCups til en turnering, hvor dit samlede resultat fra to forskellige SpringCups bliver afgørende for din placering i GA Cuppen. Som gymnast skal du dermed deltage i minimum to forskellige SpringCups for at komme ibetragtning til at vinde GA Cup-titlen samt de dertilhørende flottepræmier. Der kan konkurrereres i aldersgrupperne mini, junior og senior – og som gymnaster vælger du selv, om du deltager i bane, trampet eller all-around.

I indeværende sæson vil GA Cuppen bestå af følgende konkurrencer; SpringCup Silkeborg, SpringCup Nord og SpringCup Odense. Fra næste sæson melder Søro Gymnastikefterskole sig klar med en individuel SpringCup på Sjælland, hvilket gør, at vi geografisk får bundet SpringCup-sløjfen over Danmark.

Vi håber, I vil tage godt imod vores nye projekt.