+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Byg det nye center i Dronningborg i etaper.

Randers Kommune har fornuftigt nok valgt at udskyde realiseringen af den flotte vision om et fælles idrætscenter, børneinstitution og plejecenter på området, hvor Dronningborghallen står i dag. Projektet er visionært og spændende. Vi har som foreninger med glæde spillet med på det samlede projekt. Desværre har de stigende priser på materialer og byggeriet medført, at det ikke er muligt at realisere projektet indenfor de udbudte rammer.

Det er rigtigt ærgerligt, og efterlader os idrætsforeninger i Dronningborg med håret i postkassen. Men kære politikere, nu har vi set, hvordan det kunne gøres, og arbejdet må ikke være spildt. Derfor foreslår vi, at man bider elefanten over i bidder og starter med at se på, hvordan vi kan få etableret idrætscentret. Det er hårdt tiltrængt for foreningslivet. Samtidig forbereder man projektet sådan, at det kan hænge sammen med en evt. ny børneinstitution, som nok er den kommunale funktion, der er mest synergi med. Og vi ser gerne, at der også kommer et plejecenter.

Idræts og foreningslivet har ventet på nye faciliteter i området i mange år. Lad os komme i gang.

Formand for Randers gymnastiske Forening, Peter Schøning

Formand for Dronningborg Boldklub, Erik Bo Andersen

Formand for Randers Idrætshaller, Søren Møller