+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje har RgF nu sat gang i den nye træningsform – Bungee Fitness.

 Træningsformen går ud på, at man er fastspændt i elastikker hængende ned fra loftet, hvilket giver helt nye måder at bevæge sig på. Træningen giver både puls og styrke og er samtidig udfordrende for balancen.

Anne-Lourdes Manco, fitnesskoordinator, ser især frem til, at RgF Fitness nu kan tilbyde en helt ny, anderledes og sjov træningsform. ”Vi håber, at mange vil komme og prøve Bungee Fitness – få sved på panden imens man smiler, fordi det er så sjovt og helt anderledes ”

I RgF glæder man sig over at kunne tilbyde noget nyt til medlemmerne og tilføje endnu et hold til den i forvejen store holdplan, der spænder bredt lige fra bordtennis, spinning og yoga til PowerFit bodytoning og CrossGym. ”Vi bestræber os på at tilbyde bevægelse i forskellige former, så der er noget for enhver smag til alle i lokalområdet, og forhåbentlig kan det give endnu flere lyst til at bevæge sig og blive en del af foreningen”, siger Anne-Lourdes Manco.

Tak til DIF og DGI

RgF har modtaget 50.000 kr. i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje til at starte Bungee Fitness op. Det er en kærkommen bevilling at modtage, og det betyder, at nye træningsformer kan komme til og forhåbentlig tiltrække nye medlemmer. Støtten har gjort det muligt at uddanne instruktører, indkøbe udstyr og udbyde træningsformen, som giver helt nye muligheder inden for træning.

 Kontakt

RgF Fitness: 86412440 / rgf@rgf.dk

DIF og DGI’s foreningspulje: Konsulent, Trygve Laub Asserhøj, taa@dif.dk, 4326 2173