+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

TeamGym EM blev en kæmpe succes for RgFs 4 landsholdsgymnaster. Det blev til ikke mindre end 2 mesterskaber, en sølv- og en bronzemedalje.

Steven Nash kan for 6. gang kalde sig Europamester i TeamGym, da han sammen med seniorherrelandsholdet røg helt til tops ved konkurrencen i Luxembourg i weekenden. Konkurrencen var spændende lige til det sidste. Holdet leverede en formidabel og fejlfri præstation på to af de tre discipliner, hvilket satte de øvrige nationer under et stort pres, og i sidste ende kunne seniorherrelandsholdet med Steven i spidsen løfte pokalen.

Signe Lønberg Posorski vandt sammen med seniordamelandsholdet bronze, og Victor Casper Kjeldsen vandt med seniormixlandsholdet sølv. Begge gymnaster har international erfaring, idet de sammen med juniormixlandsholdet i 2018 vandt EM. Begge hold leverede en flot konkurrence og levede til fulde op til GymDanmarks målsætning.

Debutant i international sammenhæng Jonathan Winkel Vestergaard blev sammen med juniormixlandsholdet Europamester. Med mesterskabet følger en masse international erfaring, som Jonathan kan tage med videre i sin gymnastikkarriere.

Særlig anerkendelse til Steven

Udover mesterskabet blev Steven Nash hædret med den fornemste titel inden for gymnastikken kaldet “ Shooting Star Award”. Anerkendelsen gives i dette ganske særlige tilfælde og fordi, at Steven har en fuldstændig enestående internationale TeamGym karriere med ikke mindre end 6 Europamesterskaber med seniorherrelandsholdet ud af 6 mulige. Samtidig viser han, at man med dedikation, hårdt arbejde og passion for sin sport kan blive mange år på toppen i sin idræt, hvilket gør ham til et sandt forbillede for yngre gymnaster.

Alle fire landsholdsgymnaster er en del af RgFs TeamGym-hold som henholdsvis gymnaster og instruktører.

Foto: Fra venstre Steven Nash, Jonathan Winkel Vestergaard, Signe Lønberg Posorski, og Victor Casper Kjeldsen.