+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stablen søndag den 9. oktober, vil RgF være med i kapløbet om flotte præmier. Den Store Svømmedag arrangeres af Dansk Svømmeunion i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet. Den Store Svømmedag er i 2022 en del af Danmarks Motionsuge, hvor man hele uge 41 kan komme og prøve forskellige idrætstiltag og specifikt i RgF, er der åbent hus på familiehold og alle voksenhold.

Vær’ med i konkurrencen

Det er første gang, RgF deltager i den Den Store Svømmedag, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed. Der stilles ikke krav til deltagerne om, hvor langt der svømmes – alle meter tæller!

Derfor er det også RgFs håb, at så mange som muligt vil kigge forbi i svømmehallen på Søndermarkskolen søndag den 9. oktober i tidsrummet 8.00-12.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller, er, at du skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe RgF med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

Flotte diplomer til alle deltagere

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet, et stykke frugt og kaffe eller saft, der er sponsoreret af REMA1000. Samtidig hjælper du RgF tættere på de mange flotte præmier.

Præmierne til Den Store Svømmedag

Der svømmes i år i 32 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om følgende præmier:

  • Der er præmier til de arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet.
  • De arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, vinder også præmier.
  • Endelig er der også præmier til de arrangementssteder, som tilbagelægger flest meter i løbet af de fire timer, som arrangementet løber over.

Følg konkurrencen på Internettet

På Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag kan du hele dagen følge slagets gang og på den måde have føling med, om der er pengepræmier inden for rækkevidde for os.

For yderligere information om Den Store Svømmedag kan Maria Merrild Thuesen kontaktes på tlf.: 42486444.