+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Dronningborghallens hal 1 er lukket permanent, og derfor har RgF besluttet at flytte Store Hoppeland til en anden lokation i Dronningborg, nemlig RgF Hallen. Flytningen betyder også, at hoppelandet først åbner mandag den 3. april, da RgF Hallen er optaget til andre aktiviteter i den første weekend i påskeferien.

Det bliver et Store Hoppeland i en ny version. RgF lægger sig i selen for at lave en aktiv ferieaktivitet, hvor alle de kendte hoppepuder og -borge vil blive suppleret med RgF Hallens stortrampoliner, bløde skumredskabsbaner og andre sjove aktiviteter.

Som noget nyt bliver der også mulighed for at lave parkour i hallens nyindrettede parkoursal.

Store Hoppeland er for børn i alderen 0 til 12 år, og forældre og bedsteforældre er lige som tidligere velkommen til at lege med.

Årskort og klippekort kan naturligvis bruges lige som man plejer at gøre.

RgF lover masser af aktivitetsmuligheder og glæder sig til at byde velkommen til Store Hoppeland i nye rammer.

Yderligere oplysninger: Torben ’Totte’ Kjeldsen, 40119608.

Foto: Store Hoppeland arkiv