+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Vintersæsonen sluttes af på traditionel vis med RgFs Præsentationsopvisning, der trods foreningens 151 år oser af nye, moderne og kreative opvisningsindslag.

Søndag den 30. april afholder RgF den traditionelle præsentationsopvisning i Arena Randers. Her viser en stor del af foreningens gymnastik- danse- og parkourhold, hvad de har arbejdet med i sæsonens løb.

Opvisningen indledes med den store og festlige indmarch, og herefter overrækkes forskellige priser blandt andet årets leder og andre priser til nogle af foreningens mange ildsjæle.

Selve opvisningen er som altid meget varieret med indslag inden for spring, rytme, gymnastik, motorisk træning, dans og parkour. Det hele er kædet sammen i et varieret program, så man er godt underholdet gennem hele dagen.

”Jeg glæder mig meget til at se alle indslagene”, siger gymnastikkonsulent Vinie Amstrup Andreasen. ”Det er altid en helt fantastisk dag, hvor vi samles om vores fælles interesser og mærker fællesskabet i vores forening.”

Præsentationsopvisningen er en slags markering af, at vintersæsonen er slut. Men heldigvis betyder det ikke, at man skal vente helt til næste sæson for at være med. RgF har forskellige forårs- og sommerhold i både gymnastik, dans og parkour, så har man lyst til at være med, skal man endelig møde op.