+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stabelen søndag den 8. oktober byder RgF Svømning indenfor til en gratis tur i svømmehallen. Håbet er, at så mange som muligt dukker op og svømmer med, så RgF kan være med i kapløbet om at svømme flest meter.

Den Store Svømmedag arrangeres af SvømDanmark i samarbejde med lokale svømmeklubber over hele landet og er i 2023 en del af Danmarks Motionsuge .

Vær’ med i konkurrencen og hjælp RgF med at vinde

Den Store Svømmedag er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed. Formålet er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der er ingen krav til deltagerne om, hvor langt der svømmes – alle deltagere og alle meter tæller!

RgF Svømning håber, at så mange som muligt vil kigge forbi Søndermarksskolen søndag den 8. oktober i tidsrummet 9.00-13.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller, er, at man skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe RgF med at få svømmet flest meter og få flest personer i vandet.

Flotte diplomer til alle deltagere

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper man RgF tættere på de mange flotte præmier.

Præmierne til Den Store Svømmedag

Der svømmes i år i 27 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om følgende præmier:

  • Der er præmier til de arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet.
  • De arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, vinder også præmier.
  • Endelig er der også præmier til de arrangementssteder, som tilbagelægger flest meter i løbet af de seks timer, som arrangementet løber over.

REMA 1000 sponsorer frugt, saft og kaffe til alle deltagere, der møder op og svømmer med.

For yderligere information om Den Store Svømmedag kontakt Maria Merrild Thuesen / maria@rgf.dk