+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

2023 nærmer sig sin afslutning, og vi kan med begejstring se, at vi stadig bliver flere aktive i vores forening. Ventelisterne på nogle hold var lange ved sæsonstart, men er blevet kortere takket være vores dygtige og fleksible instruktører.

Det er også dejligt at se fremgang i projekt ”hotspot for vandaktiviteter” ved Dronningborg Bådelaug. Vores seniormedlemmer har bygget på livet løs, og nu står ”Skuret”, som både skal fungere som opbevaring og samlingssted, klar til brug, og i skreven stund arbejder vi hårdt på en sauna-løsning, så vi kan tage hul på vinterbadesæsonen.

I april tog vi afsked med formand gennem 40 år Peter Schøning og bød Frank Andersen velkommen på formandsposten.

Det blev også året, hvor der endelig blev lavet budgetforlig i kommunen, og vi kan forvente at se Dronningborghallen blive en byggeplads i løbet af sommeren 2024. Det bliver et kommunalt byggeprojekt, men vi er med, og vi vil forsøge at få de afsatte midler til at række så langt som muligt og samtidig sikre, at der kan blive tilført etape 2 på et senere tidspunkt.

TeamGym har nu været en del af samarbejdet med Randers Talent og Elite i et år, og det giver god struktur i arbejdet med at skabe gode træningsfællesskaber og forhåbentlig bidrage til, at vi kan skabe endnu flere talenter på sigt.

Årets højdepunkt for Parkour må bestemt være besøget af H.M. Dronning Margrethe på Tronholmen, hvor udøverne fik lov at vise deres færdigheder for dronningen.

Harbour Challenge Randers blev igen i år kåret til årets løb ved Dansk OCR union Awards 2023 – super flot gået af alle involverede, og RgF CrossGym blev kåret til Byens Bedste træning – tusind tak til alle for stemmerne, og tak til Randers Amtsavis og Randers onsdag for at arrangere dette nye tiltag i byen.

Den Store Svømmedag blev en kæmpe succes med mere en 140 deltagere, der i alt svømmede 95,2 km. Ligeledes oplevede vi enorm opbakning til Halloween Spring – 170 modige børn nød en eftermiddag med gys, (u)hygge, sjov, spas og spring.

Frivillig Fredag – en dag hvor idrætsverdenen har fokus på frivillighed. Vi benyttede lejligheden til at invitere vores frivillige til hygge. I 2024 vil vi udvide programmet – ønsket er at Frivillig Fredag bliver en tradition.

Ovenstående er blot et udpluk af årets højdepunkter. Tak til alle frivillige og samarbejdspartnere for at bidrage til alle vores aktiviteter.

Vi håber, I alle får en dejlig jul og et godt nytår.