+45 86 41 24 40 rgf@rgf.dk

Nybegynder fra 4 år

Nybegynder fra 4 år

Nybegynder er det første niveau i vores svømmeskole. Her lærer børnene gennem leg og sjove aktiviteter alle de grundlæggende kompetencer, der er nødvendige for at kunne lære at svømme. Den gode og trygge vandoplevelse står i centrum for undervisningen, som tilpasses børnenes alder og udvikling.

Forudsætninger:

  • Ingen
  • I opstartsperioden skal en forælder med i vandet

Alle børn, der starter på et nybegynder svømmehold modtager ved sæson start deres helt egen Svømmebog. Børnene vil løbende i sæsonen blive testet i deres svømmefærdigheder, og når barnet har nået et nyt mål, vil de modtage et klistermærke til svømmebogen. På den måde kan vi sikre kvalitet og udvikling for vores svømmere. Når alle mærkerne for nybegynderholdet er opnået, så er barnet klar til at komme videre på Begynder.

Mål:

Mærke 1: Bevæge sig på lavt vand uden hjælpemidler og forælder, bevæge sig rundt i vandet, løb, gå og hop, komme ned i vandet selv (uden hjælp) og puste bobler i vandet med mund og næse.

Mærke 2: Holde balancen i vandet på et redskab – sidde, på mave, på ryg og benspark på mave og ryg.

Mærke 3: Dykke/få hovedet under vand uden at holde sig for næsen, sidde på et redskab i vandet og skabe fremdrift med armene og sætte af med benene fra kanten på mave og ryg.

Mærke 4: Hoppe i fra kanten, svømme hundesvømning fra kant til kant og flyde med hjælp.

OBS: Vi anbefaler en børnevåddragt til de mindste børn, som kan have tendens til at fryse, når de bader.